Maajussi-Maunolla on edessään valtava elämänmuutos: "Nyt teen tämmöisen ratkaisun"

Maajussi-Mauno on jälleen sinkkumarkkinoilla ja keskellä merkittäviä muutoksia elämässään.

Vuonna 2018 Maajussille morsian -ohjelmassa rakkautta etsi maajussi-Mauno, joka jäi ikäväkseen ilman rakkautta ja morsianta ohjelman päättyessä. 

Mauno kertoi keväällä 2019 MTV Uutisille siirtyneensä seurustelurintamalle. Nyt maajussi kertoo, etteivät suhteen siivet kantaneetkaan kovin pitkälle. 

– Se aika nopeasti siitä kariutui huhtikuun aikana. Sitten on ollut aika hiljaista sen jälkeen, ei ole ollut yhtään mitään. 

Maunon mukaan edellisen seurustelurupeaman jälkeen maajussille tuli sellainen olo, ettei hän jaksa enää yrittää. Panoksia ei tällä hetkellä ole minkäänlaiseen tapailuun. 

– Ajattelin, että mä en enää Tinderiin tai mihinkään mene takaisin, että nyt saa olla. Tuli siinä samalla vähän semmoinen totaaliluovutus ehkä kaiken suhteen. 

Tällä hetkellä Mauno on suuren elämänmuutoksen kynnyksellä, sillä hän on päättänyt lopettaa maanviljelyn. Mauno allekirjoitti vastikään vuokrasopimuksen maistaan ja hän etsii itse tällä hetkellä uutta kotia Salosta. 

Mauno pohti aiemmin myös mahdollista Helsinkiin muuttoa, mutta tämä olisi tarkoittanut vielä suurempaa elämänmuutosta, monella tapaa. 

– Se olisi tarkoittanut sitä, että musta tulisi viikonloppuisä. Mun tytöt olivat ensin tosi innoissaan, että iskällä olisi kämppä Helsingissä, mutta sitten jälkikäteen kaikki ajattelivat, ettei se nyt kuulostakaan ihan hyvältä. Sitten ajattelin, että muutan tyttöjen koulun lähelle, niin onnistuu edelleen viikko-viikko-systeemi. 

Maunon mukaan maatilan ylläpitäminen yksin oman päivätyön ohessa oli kertakaikkiaan liian raskasta. Mies olisi tarvinnut rinnalleen jonkun, kenen kanssa jakaa raskaan arjen sekä maatilan työt. 

– Mietin sitten, että nyt teen tämmöisen ratkaisun. Pistän sen vuokralle ja keskityn vain itseeni sekä lapsiin ja unohdan vaan kaiken muun. 

Vaikka maatilasta luopuminen on tavallaan helpottavaa ja tuntuu hyvältä, on se Maunolle myös raskasta. Mauno on tehnyt tilansa eteen runsaasti työtä, laittanut siihen paljon aikaa sekä vaivaa, luonut siellä lukemattoman määrän muistoja. 

– Samalla on tosi hyvä olo siitä, että uskallan luopua jostain, mutta sitten toisaalta mulla on niin maailman paskin fiilis samaan aikaan siinä. 

– Nyt kaikki on jotenkin niin päätepisteessä sen suhteen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja