Maajussi-Maunolla iloisia kevätuutisia – siirtynyt seurustelurintamalle: "Tapailen yhtä neitoa"

10:43
Kahdeksan uutta maajussia etsii taas rakkautta

Maajussille morsian -ohjelman yhdennellätoista kaudella mukana ollut Mauno on tavannut uuden, mielenkiintoisen naisen.

Maajussille morsian -ohjelman yhdennellätoista kaudella päästiin tutustumaan maajussi-Maunoon, joka päätyi farmiviikkojen päätteeksi valitsemaan morsianehdokkaistaan Henriikan. Maunolle oli kuitenkin jo valintaa tehtäessä selvää, ettei Henriikan kanssa rakkaus roihahtaisi, joten maajussi jäi ohjelman jälkeen ilman morsianta. 

Mauno kertoo MTV Uutisille, ettei hän vietä enää kuitenkaan täyttä poikamiehen elämää, vaan miehen arkea täyttää lasten ja harrastusten lisäksi myös uusi ihminen. 

– Tapailen yhtä neitoa tässä vähän enemmänkin. 

Samanhenkinen nainen asuu Helsingissä ja kaksikko tapasi toisensa deittisovellus Tinderin kautta. Mauno kertoo olevansa tapailusta erittäin hyvillä mielin. 

LUE MYÖS: 

– Vaikuttaa ainakin hyvin samanlaiselta, molemmat tykkää tanssia ja muuta, on ollut tosi kivaa. Muutenkin helppo täyttää ohjelmaa, molemmat tykkäävät treenata paljon. 

Maunon mukaan pari on nähnyt toisiaan melko tiiviisti ja yhteistä aikaa on ollut lähes joka viikonloppu. Maajussi oli naiselle tietyllä tavalla entuudestaan tuttu, sillä hän oli nähnyt tämän televisiossa. 

– Hän oli tunnistanut mut sieltä. Mutta ei siinä mitään, olin ilmeisesti ollut ihan edukseni siinä ohjelmassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja