Maajussi-Matti, 50, ihmettelee, miksi hänen lapsihaaveensa nousivat tapetille: "Miksei Sauli Niinistöstä puhuta?"

Maajussi-Matti toteaa MTV Uutisille, ettei hänen lapsihaaveensa ole kadonnut mihinkään.

Lemiläinen Matti valitsi Maajussille morsiamessa farmiviikkojen päätteeksi naiskolmikosta iloisuutta hersyvän Annukan. Kuvausten jälkeen he sopivat tapaamisesta ja Matti matkusti naisen luo Lieksaan.

Yhteisen viikonlopun aikana kipinät eivät kuitenkaan sinkoilleet ja juttu lopahti.

– Ei sen viikonlopun jälkeen Annukasta kuulunut mitään. Laitoin itse hänelle muutaman viestin. Ei meidän kemiamme yksinkertaisesti vain kohdanneet. Olemme vaan niin erityylisiä, Matti toteaa MTV Uutisille.

Julkisuus vaikuttaa 

Ohjelman jälkeen Matin elämässä on ollut pieniä ”virityksiä”, niin kuin hän itse toteaa. Vipinää on tullut tansseista ja hieman muualtakin. Mitään vakavaa ei kuitenkaan ole tullut.

– Tuntuu, että tämän ohjelman myötä tulleen julkisuuden takia ihmiset ovat hyvin varovaisia lähtemään mihinkään.

Lappeenrannan torilla mies on sen sijaan herättänyt huomiota kosolti. Miehen sanojen mukaan lähes jokainen kysyy häneltä jotain Maajussit-ohjelmasta. Ihmettelijöitä on tullut ympäri Suomea.

– Tansseissa kun olen, niin sormi ojossa ollaan ja jokunen käy siellä juttelemassakin, Matti jatkaa.

Erityisesti vanhemmat ihmiset ovat hakeutuneet miehen juttusille.

– Monet miehet ovat tulleet haastamaan naisasioista. He ovat huolissaan siitä, kun suomalainen nainen luulee heidän mielestään itsestään liikoja. He sanovat, että jonkun pitäisi olla keulakuva tässä asiassa. Heidän mielestänsä naisten pitäisi laskea hieman rimaa näissä suhdeasioissa.

Entäpä mitä mieltä Matti on itse tästä väittämästä?

– Kyllähän se varmaan osalla pitää paikkansa. Osalla suhteettomuus johtuu siitä, kun ne eivät kulje missään ja ovat jumiutuneet kotiinsa. Ei se puoliso yleensä sinne pihapiiriin tupsahda.

Lapsihaaveet puhuttivat

Kauden aikana mediassa nousi keskiöön Matin lapsihaaveet. 50-vuotias mies ilmoitti heti kauden alussa haluavansa lapsia, ja aihe nousi esiin myös pitkin tuotantokautta. Mies ei ymmärrä, miksi siitä nousi niin iso haloo.

– Miksei Sauli Niinistöstä puhuta? Onhan hänelläkin lapsi ja nuorempi nainen. Vaan puhutaan tällaisesta maajussista, joka on ensimmäistä kertaa televisiossa.

Matilla haaveet ovat pysyneet edelleen samana.

– Mihinpä ne lapsihaaveet ohjelman myötä katoisivat, mies myhäilee.

Lue myös:

    Uusimmat