Maajussi-Matin tiedustelu treffeillä hämää morsianehdokkaan: "Tarkennatko kysymystä?"

Maajussi-Matti ja Minna viettävät yhdessä farmiviikon ensimmäisen treffipäivän.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ovat startanneet ja maajussit pääsevät viettämään ensimmäiset treffinsä puolisoehdokkaidensa kanssa. 

Ensimmäisille treffeille farmiviikolla Lemillä maajussi-Matin kanssa pääsee Minna. Ensin kaksikko käy metsällä hieman kouluttamassa Matin kolmekuukautista koiraa sekä ampumaradalla harjoittelemassa. Lopulta pari siirtyy kauniisiin rantamaisemiin keskustelemaan. 

Minna tiedustelee Matilta, pitäisikö heidän keskustella treffien aikana syvällisemmistäkin asioista. Vastauksena Matti heittää Minnalle erikoisen kysymyksen.

– Mites myö jatkossa tehdään? Mites sie oot miu suhteen pohtinut asiaa, miten menee? Matti kyselee.

Minna ei oikein osaa vastata Matin erikoiseen tiedusteluun. 

– Niin tarkennatko kysymystä, Minna nauraa. 

Matti jatkaa tiedustelemalla, että miten kaksikko jatkaisi tutustumista ja tapailua, mikäli hän valitsisi Minnan farmiviikkojen päätteeksi. Minna miettii, että varmaan hänen täytyisi siinä tapauksessa käydä Matilla mahdollisimman pian taas kylässä. 

Maajussi kuuntelee vastausta vaitonaisena, eikä hänen mielipiteestään juuri saa selvää. Hän jatkaa kysymällä Minnalta, miten hänen entiset parisuhteensa ovat menneet ja miksi ylipäätään hän on tällä hetkellä sinkkuna. 

– Miulla on varmaan sama juttu kuin siullakin, että on vähän tullut ronkeliksi. Sitten olen sitä mieltä, että jos suhde ei toimi, niin turhaa siinä on sitten käpristellä, Minna vastaa. 

Kaksikon keskustelu päätyy lopulta koskemaa mustasukkaisuutta. Miten juttu eteni, sen näet yllä olevalta videolta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat