Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Juulia ja Henriikka pohtivat tulevaisuuttaan Sex Tape Suomessa – miettivät yhteisen lapsen mahdollisuutta

7:10
Juulia ja Henriikka vierailivat yhdessä ensimmäistä kertaa Vappu ja Marja Livessä

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet Juulia ja Henriikka puhuivat suhteensa tilasta Sex Tape Suomi -ohjelmassa. 

Nelosella nähtävässä Sex Tape Suomi -ohjelmassa suomalaiset pariskunnat pureutuvat suhteidensa tiloihin ja käsittelevät niiden hyviä puolia sekä niissä olevia ongelmia tai kipukohtia. Ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään Maajussille morsian -ohjelmassa vuonna 2018 toisiinsa rakastuneet Juulia ja Henriikka. Tuolloin Juulia nähtiin maajussi-Antti-Jussin morsianehdokkaana, kun taas Henriikka oli maajussi-Maunon ehdokas.

Jaksossa Juulia ja Henriikka muistelevat suhteensa alkuaikoja ja sitä, mistä kaksikon välinen taianomainen kipinä aikoinaan sai alkunsa. 

– Oikeastaan se oli niin, että sydän vaan meni, kun toiseen tutustui, niin sitä ei miettinyt oikeastaan ollenkaan. Sitten vasta sitä alkoi miettimään, vasta kun kaikki oli tapahtunut, että apua, millä tavalla me tämä kaikki nyt handlataan, Juulia muistelee. 

Sekä Juulia että Henriikka olivat aiemmin olleet suhteissa vain miesten kanssa. Juulialla on itsellään 7-vuotias tytär edellisestä suhteestaan. 

– Tavallaan se perheen perusoletus oli, että varmaan sitä sitten jossain vaiheessa löytää jos on löytääkseen semmoisen miehen, jonka kanssa haluaa elää, Juulia miettii. 

Kaksikko kertoo jaksossa myös miettineensä paljon sitä, mitä he haluavat yhteiseltä tulevaisuudeltaan. Aihe on aiheuttanut toisinaan pientä vääntöä kaksikon välillä. 

– Meillä on yksi lapsi, mun tytär, mutta hän on mun biologinen tytär. Ollaan keskusteltu paljon siitä, mitä Henriikka haluaa, millaisia toiveita hänellä on, Juulia kertoo. 

Pariskunnan mukaan he ovat käyneet läpi paljon vaihtoehtoja sen suhteen, mitä he haluavat tulevaisuudeltaan ja liittyykö siihen yhteinen lapsi. 

– Kyllä sitä on itse päässä aika paljon käynyt, pyörittänyt sitä asiaa, että mitä haluaa ja tuleeko se paine ulkopuolelta, että pitäisi olla. Varsinkin kun on tämän ikäinen, niin pitäisi olla niin, että nyt se vauva tai sitten ei ollenkaan, Henriikka kommentoi. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja