Maajussi-Anna-Reetan ja Kalevin poika on syntynyt: "Nimi tarkentuu, kun vauvan luonne tulee tutuksi"

Haastattelussa Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Anna-Reetta ja Kalevi 4:57
Anna-Reetta ja Kalevi kertoivat rakkaustarinastaan Viiden Jälkeen -ohjelmassa marraskuussa 2022.

Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Anna-Reetta ja Kalevi ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa. 

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttujen Anna-Reetan ja Kalevin perhe kasvoi lokakuussa 2023 yhdellä, kun parin ensimmäinen yhteinen poika syntyi. Anna-Reetalla on entuudestaan 4-vuotias tytär. 

Anna-Reetan synnytys sujui Mikkelin keskussairaalassa todella hyvin. 

– Saimme mennä sinne ihan rauhassa, ja Kalevi sai olla koko ajan läsnä. Saimme heti perhehuoneen, jossa olimme alusta kotiinlähtöön asti yhdessä. Ihana, turvallinen olo koko ajan. Kalevi oli koko ajan rinnallani, eikä siitä poistunut, Anna-Reetta kertoi onnellisena MTV Uutisille 13. lokakuuta. 

Anna-Reetta kuvailee uutta tulokasta ”terveeksi, täydelliseksi pojaksi”. Nimeä on jo kovasti mietitty ja makusteltu.

–  Se tarkentuu, kun vauvan luonne tulee tutuksi. Annamme sen tyylisen nimen. Muutama suosikki on tosin jo valikoitunut, Anna-Reetta kertoi.

Poika saa nimensä ristiäisissä, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Arki on lähtenyt vauvan kanssa sujumaan hienosti, ja Anna-Reetta on kiinnittänyt huomiota erityisesti Kalevin käytökseen. 

– On ollut ihanaa huomata, miten Kalevi rakastaa pientä poikaa: hän touhuaa paljon ulkona töissä, mutta kun tulee sisälle, niin ottaa pojan heti syliin ja katsoo hellästi. He viettävät myös iltaisin poikien laatuaikaa. Kalevilla tulee lämpö ihanasti luonnostaan. On ottanut isän roolin todella hienosti haltuun, Anna-Reetta kertoi. 

Myös isosisko hoitaa pikkuveljeään innokkaasti. Anna-Reetta on hoitanut tyttärensä kanssa nukkeja jo ennen vauvan syntymää, joten hoivavietti on vain kasvanut. 

– Haluaisi vaihtaa vaippaa ja sellaista. Ei ole ihmetystä ollenkaan. Hyvin hellästi hoitaa, eikä ole mustasukkaisuutta. Kun on useampi syli, niin hänkin saa syliä. 

Odotusaika sujui Anna-Reetalla hyvin, vaikka loppuaika vähän tukalampaa olikin. 

– Sain olla kuitenkin pois töistä ja ottaa rauhallisemmin. Kalevi oli myös raskausaikana rinnallani. Todella onnellinen olo minulla oli koko raskauden ajan. Ei ollut pahoinvointiakaan, joten sain tehdä omien voimieni mukaan ja liikkua monipuolisesti. 

Syksyllä maalla tapahtuu paljon ja töitä riittää, joten Anna-Reetta on todella kiitollinen auttavista käsistä. 

– Ehkä se on sellaista eri sukupolvien rikkautta. Minä saan nauttia äitiydestä ja lapsukaisista täysin rinnoin, Anna-Reetta kertoi. 

Haku Maajussille morsian -ohjelmaan on nyt auki. Voit hakea mukaan täällä.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat