Anna-Reetan valittu Kalevi teki hellyttävän paljastuksen suorassa lähetyksessä – nämä asiat maajussissa ovat sulhasehdokkaan mukaan parasta

Haastattelussa Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Anna-Reetta ja Kalevi 4:57
Katso videolta: Haastattelussa Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Anna-Reetta ja Kalevi, jotka paljastavat parhaat puolet toisistaan

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneiden Anna-Reetan ja Kalevin rakkaus roihuaa yhä vahvana.

Maajussille morsian -ohjelma tuli hiljattain päätökseensä ja maajussit tekivät lopulliset valintansa. Tuorein tuotantokausi oli historiallinen onnistuminen, sillä kaikki neljä maajussia löysivät ohjelmasta rakkauden. 

Näin kävi myös Kiviapajalla maatilaansa pitävälle Anna-Reetalle sekä tämän valitulle Kaleville. Anna-Reetta ja Kalevi rakastuivat toisiinsa korviaan myöten ohjelman kuvausten päätyttyä ja ovat viettäneet onnellista yhteiseloa kesästä lähtien. 

Pariskunta kertoi Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa maanantaina 21. marraskuuta, että suhteen salailu ei lopulta ollut kuvausten jälkeen syksyn aikana hirvittävän hankalaa. Syynä tähän oli Anna-Reetan mukaan se, että hänen maatilansa lähellä ei paljon ihmisiä asu saati liiku, joten siellä tuore pari saivat tutustua toisiinsa hyvinkin rauhassa. Kalevin pidempiä poissaoloja puolestaan saatettiin kyllä toisinaan Konnevedellä ihmetellä.

Pari innostui myös kehumaan toisiaan suorassa lähetyksessä. 

– Onhan tämä sellainen herrasmies, vaikkei aina siltä saata tuntua. Onhan Kalevi ihanan kohtelias ja todella suurisydäminen. Erittäin eläin- ja lapsirakas mies kyllä, Anna-Reetta hehkutti rakastaan. 

Yllä olevalla videolla Anna-Reetan ja Kalevin haastattelu. Videolla Kalevi kertoo, mikä hänen mielestään Anna-Reetassa on kaikista parasta. 

Alla olevalla videolla Anna-Reetta lukee ensimmäistä kertaa Kalevilta saamansa kirjeen ja löytää sen mukana tulleen yllätyslahjan.


Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat