Maailmanmestari pidätetty epäiltynä murhasta

Vietnamilainen uutissivusto iThethao kertoo, että entinen League of Legendsin ammattilaispelaaja Lee Chan-ju on pidätetty epäiltynä 33-vuotiaan naisen murhasta Vietnamin Hanoissa.

Lähteen mukaan nainen ja Lee Chan-ju olivat vuokranneet yhdessä hotellihuoneen Vietnamissa, minkä jälkeen jälkimmäinen oli yrittänyt saada naista harrastamaan seksiä kanssaan. Nainen oli kieltäynyt ja tämän jälkeen Lee oli tullut aggressiiviseksi.

Lee oli alkanut kuristaa naista ja painanut tyynyn tämän kasvoille. Lopulta nainen oli tukehtunut. Lee oli tämän jälkeen mennyt hissillä ylös 65. kerrokseen ja yrittänyt päättää päivänsä. Vartijat olivat kuitenkin ehtineet estää Leetä. 

Eteläkorealainen Lee on nyt luovutettu kotimaahansa vastaamaan teoistaan. Lähteiden mukaan hän voi kärsiä mielenterveyden ongelmista. 

Lee otti urallaan useita turnausvoittoja. Hän oli myös mukana Jin Air Green Wings -joukkueessa, jolla on nimissään yksi suurimmista tappioputkista League of Legendsin historiassa. Joukkue voitti LCK-kauden aikana vain yhden ottelun ja hävisi 35. Lee voitti myös kansainvälisen e-urheiluliiton IESF:n maailmanmestaruuden vuonna 2016. 

Lue myös:

    Uusimmat