Maailmanlistan ykkösen vaikeudet jatkuivat Ranskan avoimissa

Tenniksen naisten maailmanlistan ykkönen Naomi Osaka nousi toisessa peräkkäisessä ottelussa vaikeuksista voittoon ja kukisti Ranskan avoimen mestaruusturnauksen toisella kierroksella Victoria Azarenkan 4–6, 7–5, 6–3.

Ensimmäisen kierroksen ottelussaan Anna Karolina Schmiedlovaa vastaan Osaka oli kahden pisteen päässä tappiosta kunnes nousi voittoon. Azarenkaa vastaan Osaka hävisi avauserän ja oli toisessa 2–4 tappiolla, mutta rutisti voittoon. Kolmannella kierroksella Osaka kohtaa joko Kreikan Maria Sakkarin tai Tshekin Katerina Siniakovan.

Viime vuonna miesten kaksinpelin loppuottelussa Rafael Nadalille hävinnyt Dominic Thiem pinnisti kolmannelle kierrokselle pitämällä kurissa Kazakstanin Alexander Bublikin erin 6–3, 6–7 (6–8), 6–3, 7–5. Thiem oli neljännessä erässä häviöllä 2–5, mutta vältti viidenteen erään joutumisen viemällä viisi peliä peräjälkeen.

Thiem, 25, kohtaa kolmannella kierroksella Pablo Cuevasin. Uruguaylainen kepitti britti Kyle Edmundin, joka luovutti kolmannessa erässä tilanteessa 7–6 (7–3), 6–3, 2–1.