Maailman ohuin 15-tuumainen läppäri – Acerin uutuus on kevyt ja hoikka

Tietokoneita valmistava Acer on esitellyt uuden Swift 5 -läppärin, joka on yhtiön mukaan maailman ohuin läppäri 15-tuumaisten kokoluokassa. Ohuen rakenteen ohella uutuus on todella kevyt, sillä se painaa alle kilogramman.

”Olemme saaneet hyvää palautetta kevyestä 14-tuumaisesta Swift 5 -läppäristä ja kokeilemme rajoja 15,6-tuumaisen läppärin kanssa. Saimme pidettyä laitteen painon alle kilogrammassa ohuiden näytön reunojen avulla ja vain marginaalisesti suuremman ulkokuoren kanssa,” kertoo Acerin Jerry Hou. Keveys on Acerin mukaan saatu toteutettua magnesium-litium -seoksella, jonka ohella rakenteessa on mukana magnesium-alumiini -seosta.

Uudessa Swift 5 -tietokoneessa näytön reunukset ovat vain 5,87 millimetriä leveät. 15,6-tuumaisen näytön tarkkuus on Full HD -tasoa ja se on toteutettu IPS LCD -tekniikalla. Swift 5:n näyttö-runkosuhde on erinomainen 87,6 prosentillaan.

Acer Swift 5:ssä käytetään Intelin 8. sukupolven Core i -suorittimia. RAM-käyttömuistia on tarjolla 16 gigatavuun asti ja tallennusmuistia yhteen teratavuun asti. Muistien määrä vaihtelevat eri versioissa. Uutuudessa on yksi USB-C-portti, kaksi perinteisempää USB 3.1 Type-A -porttia, HDMI-portti sekä SD-korttipaikka.

Saatavuus- ja hintatiedot Acer julkistaa myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja