Mainos

Lykkäsi hoitoja raskauden vuoksi – syöpään sairastunut nainen halvaantui

Tuore äiti käy nyt läpi syöpähoitoja, joita lykkäsi raskautensa vuoksi.

Stephanie Parr, 36, sairastui aivokasvaimeen pahimpaan mahdolliseen aikaan – raskaana ollessaan. Englantilainen Parr käy läpi syöpähoitoja, joita lykkäsi raskautensa vuoksi; hän sairastui aivokasvaimeen jo vuonna 2012, jolloin hänen päästään poistettiin kuusisenttinen kasvain. Tuolloin Parr myös sai sädehoitoa.

Hoitojen jälkeen Parr kävi kumppaninsa Neilin, 36, kanssa hedelmöityshoidoissa, jotka tuottivat vuona 2015 tulosta. Parr tuli raskaaksi. 

Ollessaan kuudennella kuulla raskaana Parr sai tietää, että kasvain on palannut.

Parr ei aloittanut syöpähoitoja lapsensa terveyden vuoksi, kertoo Daily Mail.

– Yhtäkkiä olimme päätösten edessä sen suhteen, miten kauan odotamme keisarileikkausta. Saimme vauvan raskausviikolla 37, Parr kuvaa.

Lily-vauva syntyi terveenä. Hoitojen lykkäämisen vuoksi Parrin syöpä kuitenkin levisi. Kasvainten vuoksi naisen kehon vasen puoli halvaantui, ja hän joutui pyörätuoliin.

Kaksi viikkoa lapsen syntymän jälkeen tuore äiti alkoi saada kemoterapiaa. Kasvain pieneni aluksi, mutta nyt positiivinen kehitys on pysähtynyt.

– Olemme määrätietoisia, emme anna periksi, ja keräämme rahaa vaihtoehtoisiin hoitoihin, joita saa vain yksityisesti. Toivomme, että jokin toimii, Parr sanoo.

– Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Haluan nähdä Lily-Rosen kasvavan isoksi. Siitä elämässä on kyse.

Lähde: Caters news, Daily Mail

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.