Luurangoksi kuihtunut näyttelijäkomistus lihotti takaisin – kuva

Elokuvarooliaan varten laihduttanut näyttelijä Matthew McConaughey on omien sanojensa mukaan lähes entisissä mitoissaan.

Hollywoodin hurmurinäyttelijänä tunnettu McConaughey joutui haastavan paikan eteen, kun hänen piti laihduttaa itsensä lähes luurangoksi The Dallas Buyers Club -elokuvaan, jossa hän näyttelee AIDS-potilasta.

Nyt kuvaukset ovat loppuneet ja People-lehti haastatteli McConaugheyta New Yorkissa Film Critics Circle -gaalan illallisella ja kysyi, onko tällä ikävää entistä, lihaksikasta ulkomuotoaan.

– Minulla on ehkä vähemmän fyysistä voimaa, mutta pääni on terävämpi kuin ennen, hän veisteli.

Elokuvaa varten 17 kiloa pudottanut McConaughey on kertonut laihduttaneensa lähinnä ruokavaliota muuttamalla. Nyt hän on päässyt hyvään vauhtiin lihotuskuurillaan, ja saanut jo yli kymmenen kiloa lisää painoa.

– Painoin silloin 61 kiloa, nyt olen päässyt jo 72,5 kiloon. Joten olen selvinnyt ja matkalla entiseen, hän kommentoi illallisella, ja kertoi tavoitepainonsa olevan 75 kiloa.

Kuvausten loputtua McConaughey riensi ensimmäisenä syömään mehevän juustohampurilaisen.

– Sain hampurilaisen eteeni ja sitten istui 25 minuuttia tuhoamassa sitä, hän kertoo.

Jonkin verran McConaugheylla on kuitenkin vielä tekemistä, jos hän haluaa saada takaisin entisen, lihaksikkaan ulkomuotonsa.

Matthew McConaughey on myös tuore isä, sillä hän sai joulukuun lopussa Livingstone-pojan mallivaimonsa Camila Alvesin kanssa. Perheessä on ennestään lapset Levi, 4, ja Vida, 3.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat