Mainos

Luulitko olevasi turvonnut? Kehonrakentajan kuvat saattavat muuttaa mielesi

Kehonrakentaja jakoi rohkeat kuvat turvonneesta vatsastaan. 

Turvotus on tuttu ongelma liki kaikille naisille. Naisen vartalo voi muuttua jopa 12 tunnin aikana huomattavia määriä. Toisilla turvotusta esiintyy enemmän, toisilla vähemmän. Jos luulit kuuluvasi ensimmäiseen ryhmään, kannattaa vilkaista kehonrakentaja Michelle Middletonin julkaisemia kuvia.

Middletonilla on Instagramissa yli 100 000 seuraajaa, joille hän halusi jakaa kuvat ennen ja jälkeen tiettyjen ruokien syömisen. Middleton kertoo, että hänellä turvotusta aiheuttavat jogurtit, proteiinijauheet, omenat, päärynät, vesimeloni, parsakaali, kukkakaali sekä parsa. Vaikka ruoat ovat terveellisiä, niillä on taipumusta saada kehonrakentajan vatsa turpoamaan huomattavalla tavalla.

– Kyllä, minulle tulee turvotusta, ja sitä tapahtuu, kun syön tiettyjä ruokia. Tiedän suurin piirtein, mitkä ruoat sen aiheuttavat (FODMAP-hiilihydraatit), mutta joskus syön niitä silti. Kuten aiemmin, kun söin kreikkalaista jogurttia, ja turposin muutaman minuutin sisällä, mutta turvotus kesti vain muutaman tunnin, ja nyt olen taas takaisin normaalitilassa, Middleton kirjoitti julkaisemansa kuvasarjan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Middleton jakoi kolmen kuvan sarjan, joissa ero turvonneen vatsan ja "normaalitilan" välillä on huomattava.

Middleton on myös aiemmin jakanut vastaavia kuvia turvotuksestaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kehonrakentaja vinkkaa, että turvotusta välttääkseen kannattaa juoda paljon vettä, vältellä turvotusta aiheuttavia ruokia ja harrastaa liikuntaa. 

Lähde: Someecards

***

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.