Luulitko, että malleilla on aina supertasainen iho? Kenz Lawrén paljastaa, miltä hänen ihonsa todellisuudessa näyttää ilman meikkiä

1:04
KATSO MYÖS: Mitä ovat ihonhoidossa käytettävät AHA- ja BHA-hapot?

Luulitko mallien ihon olevan aina täydellisen tasainen? Kenz Lawrén osoittaa toisin.

Select Miami -mallitoimiston listoilla oleva malli Kenz Lawrén on ollut useiden kauneuskampanjoiden keulakuvana, ja naisen TikTok-tiliä seuraa yli miljoona ihmistä. Sometililleen Kenz jakaa usein voimaannuttavia videoita.

Hiljattain nainen paljasti todellisuuden siitä, miltä hänen ihonsa näyttää ennen ja jälkeen meikin. Hittivideosta uutisoi muun muassa Mirror.

– Todellisuus on, että joskus ihoni näyttää tältä, ja kuvissa se näyttää tältä, Kenz kertoo videolla jakaen kuvia niin punoittavasta, näppyläisestä ihostaan kuin kauneuskuvien tasaisesta lopputuloksesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ei edes meikki voi piilottaa kaikkea"

Malli kertoo myös, että toisinaan hänen hiuksensa ovat todella kuivat hänen mennessään kuvauspaikalle, mutta kuvissa ne onnistuvat silti näyttämään virheettömiltä eri apukeinoja käyttämällä. Kuvia otetaan tuhansia, jotta täydellinen otos saadaan aikaseksi.

– Vaikka kaikki tietävät tämän, luulen, että sen näkemisellä on suurempi vaikutus kuin vain siitä kuulemisella, koska tältä ihoni näyttää. Ei edes meikki voi piilottaa kaikkea, eikä se myöskään kestä koko päivää, Kenz muistuttaa ja jakaa videolla kuvia myös siitä, miltä iho näyttää meikin alla sekä silloin, kun meikki on poistettu.

Videota on katsottu 1,4 miljoonaa kertaa ja se on saanut ilahtuneen vastaanoton. Kommenttikenttä on täyttynyt kiitoksista.

– Niin tärkeä viesti. Kiitos, kun olet aito ja rehellinen, kiitteli muun muassa eräs kommentoija.

– Olet mahtava, kun jaoit tämän, koska kyllä, sen näkeminen auttaa, totesi toinen.

Miten kuivaa ihoa hoidetaan talvella? Katso video:

8:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja