Mainos

Luoti suoraan sydämeen: mies kuoli Tuusulassa poliisin aseesta – videokooste päivän rikosaiheista

Tuusulan viimeöisestä ampumistapauksesta tiedetään vielä vähän, mutta muutamat yksityiskohdat ovat tarkentuneet.

Poliisi oli saanut tiistaina aamuyöllä hälytyksen Tuusulan Riihikallioon, jossa oli meneillään alkutietojen mukaan joko tappelu tai puukotus. Epäillyn kerrostalokaksioon meni kolme poliisia.

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi ampui asunnossa kaksi laukausta, joista toinen osui kuolettavasti todennäköisesti suoraan 35-vuotiaan miehen sydämeen. Uhri menehtyi tapahtumapaikalle. 

– Uhri ei ollut tilanteessa tyhjin käsin. Nyt selvitämme sitä, onko hän ampunut tilanteessa ja onko hänellä ollut hallussaan ampuma-aselain mukainen toimintakuntoinen ase vai jokin muu, kuten ilmapistooli, jutun tutkinnanjohtaja, kihlakunnansyyttäjä Heikki Wendorf sanoo.

Poliisin aseenkäyttö on harvinaista. Tapaukset, joissa henkilö on kuollut poliisin luoteihin, on yleensä ollut kyse itsepuolustustilanteesta.

MTV Uutisten rikostoimittajat Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä ruotivat yllä olevalla videolla päivän rikosaiheista muun muassa Tuusulan ampumavälikohtausta sekä toista tänään kuohuttanutta rikostapausta, Itä-Suomen hovioikeuden tuomiota niin sanotussa pedofiilinmetsästäjä-tapauksessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.