Luoti osui rintakehään, mutta 8-vuotias Isabell-tytär pelasti hengen – "Hänen täytyi keskittyä pitääkseen isänsä elossa"

8-vuotias tyttö pelasti isänsä hengen nopealla toiminnallaan 2:08
Katso video palkintoseremoniasta.

Kahdeksanvuotias tyttö palkittiin isänsä hengen pelastamisesta Yhdysvalloissa.

Isabell Pierce palkittiin Kalifornian osavaltiossa sankarillisesta toiminnasta tilanteessa, johon useimmat aikuiset saatikka kahdeksanvuotiaat eivät ole koskaan joutuneet. Tapauksesta uutisoi CNN.

– Isabell todellakin pysyi tyynenä ja rauhallisena koko tapauksen ajan. Hän sanoi, että hänen täytyi keskittyä pitääkseen isänsä elossa, kertoo paikallinen sheriffi Devon Bell, joka luovutti palkinnon.

"Onnistui pitämään paineen yllä koko matkan ajan"

15. tammikuuta Isabell ja hänen isänsä Brian olivat liikkeellä autolla Newcastlen alueella, kun he yhtäkkiä kuulivat kovan äänen. Joku ampui kuskin puoleisen ikkunan läpi. Luoti osui isää rintakehään.

Brian nappasi hikinauhansa ja asetti sen rintakehälleen. Isabell piti sen paikallaan haavan päällä, kunnes he saapuivat paloasemalle. Siellä Brian sai apua vammaansa, ja nyt viikkoja myöhemmin hän juhlistaa tyttärensä rohkeutta.

– Isabell onnistui pitämään paineen yllä koko matkan ajan, Bell kuvailee.

Viranomaisten mukaan luodin ampui 48-vuotias Stanley Stepanski. Mies oli vain hetkiä aiemmin ampunut kuolettavasti vanhempaa naista. Hän ehti ampua myös päin liikkeitä, koteja ja ajoneuvoja, ennen kuin kuoli poliisin luotiin. 

Lue myös:

    Uusimmat