Luokkakokous 3 -elokuvan traileri julki – mukana myös ohjaaja Renny Harlinin 26-vuotias Johanna-rakas

4:10
Luokkakokous 3 on Renny Harlinin ensimmäinen leffaprojekti Suomessa 34 vuoteen - näin kuvaukset sujuivat

Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 -elokuvan traileri julkistettiin torstaina.

Ohjaajatähti Renny Harlinin ensi vuoden puolella ensi-iltansa saavan Luokkakous 3 -elokuvan traileri julkistettiin torstaina. Se on katsottavissa YouTubessa.

Trailerilla nähdään hieman esimakua siitä, mitä tuleman pitää, kun Aku Hirviniemen, Jaajo Linnonmaan ja Sami Hedbergin tutuksi tekemä kolmikko Nippe, Tuomas jaa Antti suuntaavat sinkkuristeilylle.

Kuvioissa on mukana myös yksi iäkäs isä, virolainen tappokone sekä kiinalainen mafia, joten vauhtia ei tule puuttumaan. Trailerilla vilahtaa myös muita tuttuja kasvoja, kuten Possesta tuttu ex-missi Viivi Pumpanen sekä ohjaaja Harlinin uusi rakas, 26-vuotias Johanna Kokkila, joka nähdään trailerilla alusvaatteisillaan.

Harlin kertoi marraskuussa Apu-lehdelle kaksikon tutustuneen elokuvan kuvauksissa.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuva on samalla myös Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Voit katsoa trailerin tästä:

MTV Uutiset vieraili elokuvan kuvauksissa heinäkuun alussa Helsingissä Viikin pelloilla.

– Kuvaukset on sujuneet aivan mahtavasti! Harlin kiitteli MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Pitkän uran ulkomailla tehnyt Harlin paljasti samalla, että tuloillaan on moneltakin osin harvinainen työ hänen ansioluettelossaan.

– Olen ollut 34 vuotta sitten viimeksi elokuvan teossa Suomessa, ja en ole koskaan vielä suomen kielellä tehnyt elokuvaa, ohjaaja kertoi.

Vaikka Harlin tunnetaan ennen kaikkea toimintaelokuvien ohjaajana, hän paljasti keväällä Vappu ja Marja Liven haastattelussa innostuneensa heti, kun hänen ystävänsä Markus Selin pyysi häntä mukaan projektiin. 

– Sanoin, että jos vain aikataulut mätsää, täähän on ihan loistavat idea. Kaksi asia joita rakastan, kesä ja Suomi yhdistyy, Harlin intoili.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja