Lukko häikäisi CHL-puolivälierien alkuhetkillä – Tomi Lämsä jakeli oikein kunnolla kehuja

Tulosruutu: Lukolla maalirikas CHL-puolivälieräavaus

Jääkiekon CHL:ssä suomalaisten haaveet elävät täysin nyt Rauman Lukon harteilla. Lukko häikäisi CHL:n puolivälierien alkuhetkillä, kun se tuli väkevästi ensimmäiseen Pardubice-otteluun.

Lukko johti keskiviikon taistoa avauserässä jo 4–0.

– Meiltä erinomainen tulo peliin. Pysyimme pelisuunnitelmassa ja olimme tehokkaita, Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä kiitteli CHL:n tiedotteessa.

Tshekkiseura Pardubice kavensi välissä, mutta Lukko karkasi kolmannessa erässä uudelleen neljän maalin karkumatkalle. Lukko oli lopulta parempi lukemin 6–4.

– Olen tosi tyytyväinen tulokseen. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että olemme nyt vasta puolivälissä, Lämsä muistutti, jatkaen:

– Tiesimme, että vastustajalla on laadukas joukkue jalkeilla, joka oli ennen tätä hävinnyt kotonaan vain kahdesti tällä kaudella. Heillä on neljä kenttää täynnä ratkaisuvoimaa, ja erinomaisia sekä todella kokeneita pelaajia.

Lämsä jakoi kiitoksia joukkueen lisäksi myös raumalaisseuran puolelle.

– Tulimme tänne eilen ja saimme parhaan mahdollisen valmistautumisen otteluun. Kaikki lentoaikatauluista ja matkustamisesta lähtien on ollut ihan viimeisen päälle ja siitä iso kiitos tietenkin Rauman Lukon organisaatiolle. Joukkue antoi siitä kiitoksensa jäällä, Lämsä kehui.

– Tämä ei ole vielä ohi. Pidetään tiukasti töppöset jään pinnalla ja mennään kohti toista osaottelua ja seuraavaa koitosta, Lämsä päätti. 

Toinen osaottelu pelataan ensi tiistaina Raumalla.

Otteluparin voittaja kohtaa välierässä joko sveitsiläisen Geneve-Servetten tai ruotsalaisen Växjö Lakersin. Geneve voitti kyseisen parin ensimmäisen osan 4–1.

Lue myös:

    Uusimmat