Lukko oli jo kiinni loistotuloksessa CHL-puolivälieräavauksessa – lopussa kinkkinen horjahdus

Tulosruutu: Lukolla maalirikas CHL-puolivälieräavaus

Rauman Lukko avasi maalirikkaalla tavalla CHL-puolivälieräsarjan tshekkiläistä Pardubiceä vastaan. Lukko vei keskiviikon avaustaiston nimiinsä lukemin 6–4.

Lukko oli liekeissä heti pelin alkuhetkillä. Vieraat siirtyivät avauserässä jo 4–0-johtoon.

Pardubice kiri vielä erän lopulla kahden maalin päähän. Tauon jälkeen Ponthus Westerholm kasvatti Lukon etumatkaa, kun hän iski kiekon pömpeliin juuri ylivoiman päättymisen jälkeen.

Kolmannessa erässä Brayden Burke iski Lukolle illan kuudennen osuman (2–6). Tässä vaiheessa kaikki näytti enemmän kuin hyvältä vieraiden kannalta.

Raumalaisjoukkueen ote lipesi kolmannen erän loppuhetkillä, kun Jan Mandat ja Robert Kousal kavensivat Pardubicen takamatkaa.

Lukko ja Pardubice kohtaavat uudelleen ensi tiistaina Raumalla. Jatkoon etenee paremmalla yhteismaalilukemalla.