Lukas Hradeckyn pomolta merkittävä päätös – antoi kylmää kättä Bayern Münchenille ja Liverpoolille

Huuhkajien maalivahdin Lukas Hradeckyn seurajoukkue Bayer Leverkusen on ollut jo pidemmän aikaa otsikoissa sen mainion menestyksen ja siihen liittyvän spekulaatiomyllyn takia. Leverkusenin manageria Xabi Alonsoa on viety huhuissa muun muassa Liverpoolin ja Bayern Münchenin peräsimeen. Nyt Alonso teki ison päätöksen.

Alonso ilmoitti perjantaisessa lehdistötilaisuudessa, että hän aikoo jatkaa Leverkusenin managerina.

– Meillä oli hyvä tapaaminen seurajohdon kanssa. Ilmoitin, että aion jäädä tänne, Alonso kertoo.

Alonso on tehnyt hurjaa jälkeä Leverkusenin peräsimessä tällä kaudella. Leverkusen johtaa Saksan Bundesliigaa peräti kymmenen pisteen erolla ennen Bayern Müncheniä. Sen lisäksi Leverkusen eteni jatkoon UEFA:n Eurooppa-liigassa.

– Haluan auttaa joukkuetta ja haluan kehittää pelaajia. Täällä on erittäin hyvä seurajohto ja kaikki on kunnossa. Olen yhä varsin nuori valmentaja ja minun mielestäni tänne jääminen on paras ratkaisu tulevaisuuttani ajatellen. Pohdin tätä tovin ajan ja olen tästä täysin varma, Alonso totesi päätöksestään.

Alonson mukaan hän kertoi jo Leverkusenin pelaajille, että hän aikoo jatkaa seurassa.

Entinen huippukeskikenttäpelaaja Alonso, 42, on ollut kuuma nimi jalkapallon managerimarkkinoilla. Alonsoa ehdittiin huhuta niin Valioliiga-seura Liverpoolin kuin Bundesliiga-jätin Bayern Münchenin uudeksi valmentajaksi.

– En aio kommentoida mitään Liverpooliin tai Bayerniin liittyen. Nuo ovat isoja seuroja ja minulla on vahvoja kytköksiä niiden suuntaan, mutta olen nyt siellä, missä haluan olla. Nyt ei ole aika tehdä mitään tulevaisuuden ratkaisuja. Haluan kehittyä Bayern Leverkusenissa, Alonso summasi.

Lue myös:

    Uusimmat