Lukas Hradeckyn Leverkusen Saksan cupin finaaliin – alasarjajoukkue taisteli urhoollisesti

Bundesliiga saattaa jatkua hyvinkin pian, Lukas Hradecky avasi Saksan tilannetta –"Se on ihan oikea ratkaisu" 5:12
Lukas Hradecky kertoo videolla Bundesliigan paluusta.

Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradeckyn Leverkusen on edennyt finaaliin Saksan jalkapallocupissa. Joukkue vei 3–0-voiton Saarbrückenistä.

Ensimmäisen 20 minuutin aikana maalinteossa onnistuivat Moussa Diaby ja Lucas Alario. Toisella puoliajalla Karim Bellarabi osui Saarbrückenin verkkoon. 

Hradecky vahti Leverkusenin maalia koko ottelun ajan.

Leverkusen ei ole koskaan voittanut maan pääsarjaa eli Bundesliigaa, ja se voitti viimeksi Saksan cupin finaalissa vuonna 1993, kirjoittaa saksalainen Deutsche Welle.

Finaalissa Leverkusenilla on vastassaan joko Bayern München tai Eintracht Frankfurt, jotka kohtaavat tänään keskiviikkona. Finaali pelataan 4. heinäkuuta.

Saarsbrückillä ei pelejä kuukausiin

Pikkujoukkue Saarsbrückin yltäminen neljän parhaan joukkoon herätti median kiinnostuksen. Joukkue pelaa Saksan neljänneksi ylimmällä sarjatasolla, joka julistettiin jo päättyneeksi.

Joukkue ei ollut siis pelannut otteluakaan kuukausiin.Saarsbrückeniä ennen yksikään joukkue ei ollut edennyt cupin välieriin vastaavalta tasolta.Bundesliigassa ja 2. Bundesliigassa pelit ovat jatkuneet koronaviruksen leviämisen aiheuttaman keskeytyksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat