Lukas Hradeckylta synkkä tuomio murheellisen tiistai-illan jälkeen: "Esityksemme oli anteeksiantamaton"

Bundesliigan kärkikamppailussa mukana olevan Leverkusenin 12 ottelun tappioton putki tuli päätökseen tiistai-iltana, kun se kärsi 1-4-tappion Wolfsburgille.

Häviön myötä Leverkusen putosi sarjataulukossa Mestarien liigaan oikeuttavalta neljänneltä sijalta Mönchengladbachin taakse viidenneksi.

Leverkusenin suomalaisvahti Lukas Hradeckyn arvio joukkueen suorituksesta oli armoton.

– Esityksemme oli anteeksiantamaton. Wolfsburg oli ilkeämpi, emmekä pystyneet hyödyntämään joukkueemme laatua. Meidän on varmistettava, että tämä ei toistu, Hradecky sanoi seuran Twitter-tilillä.

Edelliset kolme otteluaan voittanut ja niissä kymmenen maalia tehnyt Leverkusen oli tiistaina viime otteluihin verraten kuin eri joukkue. 

– Olimme kammottavia tänään, ihan kaikilla osa-alueilla. Ero aiempiin otteluihimme oli todella suuri. Aggressiivisuutemme oli poissa, pallon kanssa ja ilman. Wolfsburg pelasi toisaalta erittäin hyvin ja voitti ansaitusti, päävalmentaja Peter Bosz tilitti ottelun jälkeen.

Leverkusen kohtaa seuraavassa ottelussaan perjantaina vieraskentällä kaksi sijaa ja 15 pistettä sitä perässä olevan Freiburgin.

Lue myös:

    Uusimmat