Lukas Hradeckyn tähdittämä Bayer Leverkusen liki mahdottoman tehtävän edessä – "Todella ärsyttävää"

Bayer Leverkusenin jatkohaaveet Mestarien liigassa kokivat suuren kolauksen, kun joukkue koki 0-1-tappion Atletico Madridin vieraana.

Leverkusen oli pitkään kiinni tärkeässä vieraspisteessä, mutta kotijoukkueen Alvaro Morata vapautti isännät piinasta 78. peliminuutilla, kun hän nikkasi ottelun ainoan osuman Lukas Hradeckyn selän taakse.

Tappio oli kova kolaus Leverkusenin jatkohaaveille. Joukkue on hävinnyt nyt kaikki kolme ensimmäistä lohko-otteluaan ja ero jatkopaikkaankin on venynyt jo seitsemään pisteeseen. Leverkusenin toimitusjohtaja Fernando Carro kommentoi tiistaista lopputulosta suorapuheisesti.

– Tämä on todella ärsyttävää. Olimme todella lähellä. Yksi piste olisi ollut hyvä askel. Niin kauan kuin voimme, me taistelemme, mutta todennäköisyydet romahtivat dramaattisesti, seurapomo Fernando Carro toteaa saksalaisen Bildin mukaan.

Leverkusenin jatkopaikka Mestarien liigassa vaatisi pientä ihmettä, mutta joukkueen europelit voivat vielä hyvinkin jatkua, koska Mestarien liigan lohkojen kolmanneksi sijoittuneet joukkueet jatkavat pelejään Eurooppa-liigassa.

Mestarien liiga jatkuu Bayer Leverkusenin osalta 6. marraskuuta, kun se kohtaa Atletico Madridin kotikentällään BayArenalla.

Lue myös:

    Uusimmat