Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme perjantaina, mikä on paras viihdekonsepti televisiossa. Valmiiksi annetuista vaihtoehdoista eniten ääniä saivat Tanssii tähtien kanssa, Bumtsibum ja Napakymppi. Myös Valehtelijoiden klubi ja Big Brother saivat kannatusta. Äänestipä joku Studio55:ttäkin.

− Tottakai Studio55, koska siinä käsitellään ikäisteni asioita, ja se sävelradion musiikki saa monta juttua palaamaan. Mutta on toki monta muutakin ohjelmaa, joihin olen koukussa ollut jo aiemmin. Myös BB kiinnostaa, sillä haluan seurata, miten osallistujat kestävät akvaariossa elämisen, ja että kasvattaako se ja ketä heistä? kirjoitti nimimerkki Riidu.

− Oli hyvä, ja ohjelman vetäjä loistava näihin nykyisiin lässyttäjiin nähden. Ja muutenkin ohjelmat oli ennen parempia, sai joskus nauraakin. Nyt meinaa parku päästä esim. Krisse ja sen veli. Onneksi nyt on kanavatarjontaa enemmän, kommentoi nimimerkki napa10.

− Uutisvuoto on mielestäni paras. Se kun vaan on niin hyvä, ilmoitti nimimerkki KJO.

− Eikö valehtelijoiden klubia voisi vielä lähettää tv:ssä? Se oli silloin joskus niin hyvä, toivoi nimimerkki valkoinensulka.

− Yks niitä ainoita, missä ei ryöstetä ihmisiä. Siis bumtsibumi, totesi nimimerkki meri.

Lue myös:

    Uusimmat