Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme tiistaina, mikä auttaisi jaksamaan paremmin töissä. Vaihtoehtoina olivat palkankorotus, uusi esimies, toisenlaiset työajat ja parempi ilmapiiri. 42 prosenttia vastaajista ilmoitti toivovansa parempaa ilmapiiriä. Myös palkankorotuksen koettiin edistävän jaksamista.

− Hyvän työilmapiirin tekevät työtoverit, auttava, luottava, avoin, rehti ilmapiiri, kun aamulla on mukava mennä töihin. Yhtiön johto luo perustan ilmapiirille avoimella toiminnallaan. Samalla johto estää kenenkään pilaamasta ilmapiiriä, kirjoitti nimimerkki NM.

− Kyllä työilmapiirissä on asiat eniten rempallaan. Myös esimieskoulutus pitäisi painottua enemmän psykologiseen ihmisten johtamisen suuntaan, siellä on eniten tehtäväsarkaa. Insinöörien johtamiskoulutuksen taso on varsin heikko, kertoi nimimerkki m**.

− Organisaatiot eivät pysty hyödyntämään henkilöstön innovaatiopotentiaalia. Ihmisten työnkuvaa pyritään usein kahlitsemaan enemmän kuin ihmisen työn kannalta olisi järkevää. Kehityshaluisten ihmisten tunnistaminen on monissa organisaatioissa heikolla tasolla. Kehitystä hakevat ihmiset nähdään usein "troublemakereina" ja veneen keikuttajina, kirjoitti nimimerkki Innovointia työhön.

− Ihmiset eivät ole samasta muotista. Joku jaksaa 55-vuotiaaksi, toinen 70-vuotiaaksi. Työssä jaksamisesta puhuvat yleensä ne, jotka ovat ns. hienoissa, hyvissä ammateissa ja jotka voivat jäädä eläkkeelle jo 60-vuotiaina tai aikaisemmin. Näillä henkilöillä ei ole mitään käsitystä mitä oikea työelämä on, kommentoi nimimerkki esa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja