Lucy halusi näyttää siltä, että hänen kasvoillaan on aina Instagram-filtteri – käytti tonneja kauneusleikkauksiin

Lucy halusi näyttää aina siltä, että hänen kasvoillaan on Instagram-filtteri.

Lucy O'Grady, 32, on käyttänyt tuhansia puntia kauneusleikkauksiin. Syy on vähintään erikoinen: O'Grady halusi näyttää aina siltä, että hänen kasvoillaan olisi Instagram-filtteri, kertoo Daily Mail.

Lontoolainen O'Grady jakoi aiemmin kuvia Instagram-kuvienjakopalvelussa aina filtterein koristeltuina. This Morning -ohjelmassa O'Grady kertoi, että ongelmat alkoivat, kun joku totesi hänen näyttävän tosielämässä hyvin erilaiselta kuviin verrattuina.

O'Grady alkoi etsiä sopivaa kauneusleikkausta. Hän valkaisi hampaansa, hankki täyteainepistoksia ja leikkautti nenänsä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

O'Grady keertoo olleensa aiemmin suorastaan pakkomielteinen jokaisen pienen yksityiskohdan suhteen. Hän muokkasi kuvankäsittelyohjelmissa jopa hampaidensa muotoa ja silmiensä sekä hiustensa väriä. Nyt hän on lopettanut täydellisyyden tavoittelemisen.

– Tiesin jo pitkään, että se oli lähtenyt käsistä, hän kertoo selfie-ongelmastaan.

O'Grady on toistaiseksi lakannut käyttämästä Instagramia. Hyväntekeväisyystyö eläinten parissa on vienyt ajatukset muualle.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Olin liian kiinni siinä, miltä näytin. Taloudellisesti säästäminen ja rahan tuhlaaminen söi minua, kun ajattelin, mihin olisin voinut nuo rahat käyttää. Olen tyytyväinen siihen, miltä nyt näytän. Olen lakannut jahtaamasta ihannetta, jota ei voi saavuttaa.

***

0:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja