Löydä täydellinen huulipunasävy: Amanda Seyfriedin kiiltävä kirkkaanpunainen

Mattapintaiset huulipunat ovat tänä kesänä ja tulevana syksynä erityisen trendikkäitä, mutta näyttelijä Amanda Seyfriedin upea huulipuna puhuu sen puolesta, että myös kiiltävä puna voi olla hyvin onnistunut valinta loppukesän ja syksyn rientoihin.

Persoonallinen näyttelijäkaunotar Amanda Seyfried, 27, valitsi vastikään huulilleen kirkkaanpunaisen huulipunan, jonka näyttävyyttä hän oli korostanut entisestään herkullisella kiillolla. Muutoin melko kevyessä viihtyvän tähden näyttävä huulimeikki oli Seyfriedin asun katseenvangitsija.

Erityisesti yksivärisen asun seuraksi voi hyvin valita huulipunan, joka kääntää katseet. Aivan kuten Seyfriedin asukokonaisuudessa, parhaimmillaan kiiltävä kirkkaanpunainen huulipuna voi toimia asukokonaisuuden onnistuneena kiintopisteenä.

Seyfriedin mallin mukaisesti omaan suosikkipunaan voi saada lisää volyymia lisäämällä hyvän pohjustuksen ja huulipunan levittämisen jälkeen huulille raikasta kiiltoa. Kiilto tuo huulia entistä enemmän näkyviin ja korostaa valittua huulipunasävyä.

Löydä täydellinen huulipunasävy -juttusarja saa jatkoa!

Löydä itsellesi täydellinen kulmakarvatyyli:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja