Love Islandin rakastunein kaunotar avaa rakkauselämäänsä – kertoo suuresta tunnustuksesta: "Se tulee välillä kuiskailemaan sitä mun korvaan"

Love Island Suomen Vanessa kertoo villan naisille, kuinka hän tunnusti rakastavansa Reetua.

Love Island Suomi -ohjelmassa on tarkasteltu viikkojen ajan saaren sinkkujen elämää ja heidän kehittyviä suhteitaan. Yksi villan vahvimmista pareista on ollut jo pitkään Vanessan ja Reetun muodostama yksikkö. Viime viikolla  kuultiinkin jo heidän lausuvan toisilleen ensimmäisinä saarella rakkauden kolme pientä sanaa. 

Tällä viikolla Vanessa tunnusti tuntojaan myös villan naisille. 

– Joo... mä oon ihan in love tohon Reetuun. Vaikka se nyt vähän ärsyttääkin, Vanessa totesi Sofialle ja Sannille

Vanessa tunnusti tilanteessa naisille kertoneensa Reetulle rakastavansa tätä. Hän avasi ihasteleville Sofialle ja Sannille tilannetta, jossa molemminpuolinen tunnustus oli tapahtunut. 

– En edes muista miten se keskustelu meni, koska se oli niin outo, mutta sitten mä olin vaan, että "musta tuntuu, että alan olla vähän rakastunut".

Nainen kertoo saaneensa Reetulta aluksi vastaukseksi pitkän hiljaisuuden, joka oli aiheuttanut hänessä levottomuutta. Sitten mies oli antanut Vanessalle hellyttävän vastauksen ja kertonut tunteneensa näin jo ennen kuin naiset lähetettiin hetkeksi pois villasta muutama viikko sitten. 

Vanessan mukaan Reetu oli ollut sitä mieltä, ettei asiaa julisteta suureen ääneen villassa, jottei sen muille asukkaille tulisi siitä paineita omalle kontolleen. 

– Mutta sitten se tulee välillä kuiskailemaan sitä mun korvaan, Vanessa kertoi naisten huokaillessa tämän ympärillä. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Rakkauden saarella suhdesopat kiehuu – kertaamme viikon kiihkeimmät käänteet suoraan Love Island -villalta 5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat