Love Island -suosikkipari virallistaa suhteensa – suuri päätös aiheuttaa kohinaa villan asukkaiden kesken

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -Eetu ja Sofia päättivät olevansa parisuhteessa.

Love Island Suomi -villassa tehdään suuria päätöksiä.

Eetu on eilen uskaltautunut kysymään Sofiaa tyttöystäväkseen ja tämä aiheuttaa villassa hyväntuulista hirinää ja keskustelua. Reetu vaatii Eetun mukaansa juttelemaan pihakatokseen ja kertomaan miten tilanne eteni.

Myöhemmin kaikki miehet juttelevat keskenään Eetun isosta kysymyksestä ja Eetu kertoo, kuinka häntä jännitti kysyä Sofiaa tyttöystäväkseen.

Juho toteaa, että kyllähän Eetusta ja Sofiasta näkee, että he ovat oikea pari. Reetu komppaa, että nuo sanat (tyttöystävä ja poikaystävä) ovat tosi isoja ja pelottavia sanoja.

Tommy sanoo tyhjentävästi; ei oo helppoja hommia nämä. Hänelläkin on mennyt paljon aikaa Nikitan suojamuurin sisään pääsemiseen, eikä hän vielä ole rakastunut, mutta kovasti ihastunut Nikitaan kyllä.  

Samaan aikaan tytöt juttelevat keskenään millaisena he näkevät omat suhteensa ja millainen matka Love Island on ollut. Jenni toteaa, että villan fiilis on muuttunut, on tyhjää ja autiota, koska ihmiset tekevät villan.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja