Love Island -suosikkihurmuri haluaa virallistaa suhteensa pariinsa: "Sanon, että tässä on mun tyttöystävä"

Love Island Suomi -Tommy pohtii Janitan ja Liisan kanssa voiko hänen ja Nikitan yhteistä taivalta kutsua jo seurusteluksi. 

Love Island Suomi -ohjelmassa on seurattu jo kauden alusta lähtien Tommyn ja Nikitan kukoistavaa taivalta parina. Kaksikko on ollut pari ohjelman ensimmäisistä hetkistä lähtien eikä heitä ole edes yritetty erottaa muiden sinkkujen toimesta. 

Tällä viikolla Tommy pohti rakkauden villalla yhdessä Janitan ja Liisan kanssa, kuinka hänen ja Nikitan suhde tulisi tällä hetkellä oikein määritellä. 

Tommy vaikuttaa olevan hieman harmistunut siitä, etteivät hän ja Nikita ole vielä virallistaneet suhdettaan. Hän kuitenkin on sitä mieltä, että käytännössä kaksikko seurustelee. 

– Nikitan katu-uskottavuus kärsii, jos me ollaan heti parisuhteessa, Tommy analysoi. 

Mies kertoo kaksikon keskustelleen aiheesta ja Nikitan sanoneen, ettei hän pitäisi siitä, jos Tommy tapailisi muita naisia. Tommy toteaa ettei hän näin aikoisi edes tehdä, vaan haluaa panostaa täysillä suhteeseensa Nikitan kanssa. 

Tommy myös miettii, kuinka esittelisi Nikitan tuntemattomalle tällä hetkellä. 

– En mä sanoisi, että "tässä on mun kaveri Nikita". Me ei tulla olemaan nyt vielä vähään aikaan ulkomaailmassa, mutta kyllä mä luulen, että ensimmäinen kerta, kun mä sitten esittelen sen jollekin, niin kyllä mä sanon, että "tässä on mun tyttöystävä Nikita". 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat