Mainos

Love Island Suomi -Sanni sai maksuhäiriömerkinnän – hoitaa nyt asian kuntoon ja haluaa varoittaa muita: ”Kannattaa miettiä ja ottaa selvää”

1:01
Tutustu Love Island Suomi -Sanniin

Love Island Suomi -ohjelman villaan saapuva Sanni sai maksuhäiriömerkinnän vajaa vuosi sitten, maksaa velkojaan nyt takaisin ja haluaa varoittaa muita pikavippien vaaroista.

Love Island Suomi-ohjelman pian alkavalla toisella tuotantokaudella päästään tutustumaan 22-vuotiaaseen karkkilalaiseen Sanniin. Nainen kertoo saaneensa vajaa vuosi sitten maksuhäiriömerkinnän seurauksena pikavippien ottamisesta.

Sanni otti ensimmäisen pikavippinsä muutama vuosi sitten, jolloin summa oli muutaman sadan euron suuruinen. Naisen mukaan pikavippien ottaminen ei kuitenkaan jäänyt siihen, sillä niiden nostaminen on niin helppoa.

– Siihen kierteeseen vain jäi. Jotain vaatteita laskulle ja osamaksulla, se on tehty niin helpoksi.

Pikavippien määrä nousi lopulta tuhansiin euroihin. Rahatilanne alkoi tuntua naisen arjessa eikä laskuja saanutkaan aina enää maksettua.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin hyvä, sillä Sannilla on vakituinen työ ja hän maksaa palkastaan kuukausittain tietyn summan velkojaan pois.

Sanni on päättänyt hoitaa asian kuntoon itse. Näillä näkymin hän saa hoidettua maksuhäiriömerkintänsä pois tiedoistaan parin vuoden kuluessa. Sanni haluaa varoittaa muita, erityisesti nuoria pikavippien vaaroista ja kehottaa huonossa rahatilanteessa olevia kääntymään ensin muiden apukeinojen puoleen.

– Kannattaa miettiä ja ottaa selvää. Jos on ottamassa lainaa, niin lukee ehdot myös läpi eikä vain ohita niitä. Oikeasti, että tietää mitä tekee.

– Jos on rahaongelma, niin kannattaa ehkä ensiksi pyytää vaikkapa vanhemmilta apua. Ja miettiä kunnolla, että tarvitsenko tätä oikeasti.

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja