Mainos

Love Island -Jannella maksuhäiriömerkintä: "Tuli nuorempana otettua vähän pikavippejä"

0:53

Love Island Suomi -ohjelmassa ensimmäisten joukossa saarelle asteleva Janne, 22, kertoo menettäneensä luottotietonsa nuoruuden hölmöilyn vuoksi.

Katso artikkelin yltä esittelyvideo Love Island -Jannesta!


Love Island Suomi -ohjelmassa nähtävä Janne, 22, kertoo MTV.fille saaneensa taannoin maksuhäiriömerkinnän maksamattomien laskujen vuoksi. 

– Tuli nuorempana otettua vähän kaikkia pikavippejä ja sellaisia. Niitä sai niin helposti, että niitä tuli sitten otettua. Olen hyvä esimerkki siitä, miten ei kannata tehdä, Janne kertoo.

Jannella on maksamattomista laskuista syntynyttä velkaa tuhansien eurojen edestä – mutta hänellä on vakaana tavoitteenaan saada maksettua kaikki velat pois mahdollisimman nopeasti.

– En tiedä sitä ihan tarkkaa summaa, mutta sitä koko ajan tässä pois maksetaan, Janne toteaa.

– Ne ovat nyt tällä hetkellä hyvällä mallilla, kun ne ovat hoidossa.

Love Island Suomi on syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja mikä tärkeintä, etsimään itselleen rakkautta! Ohjelma nähdään Subilla.

Pelkkää aurinkoa ja lämpöä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Love Island Suomi -jättirealityssä voi tapahtua mitä vain, milloin vain. Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa.


Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 25.9. klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.