Love Island Suomen paluu lähestyy – juontaja Shirly Karvinen paljastaa suosikkihetkensä vaiheikkaalta ensimmäiseltä kaudelta: "Hän kiteytti sen, mistä on kyse"

0:36
Jeffrey Lawman kertoo vinkkinsä uusille Love Island Suomi -saarelaisille

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella juontaja Shirly Karviseen teki vaikutuksen erityisesti Veeran rohkeus. 

Juontaja Shirly Karvinen suuntaa pian Espanjan lämpimän auringon alle, kun Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi saa odotetun starttinsa. Toista kautta ohjelmaa juontava Karvinen fanittaa formaattia itsekin ja iloitsee saadessaan liittyä sen joukkoon toista vuotta peräjälkeen. 

– Rakastan ohjelman konseptia ja parasta ohjelman juontajana olemisessa on, että pääsen kurkistamaan kulisseihin paikan päälle! Viime kaudella koukutuin ohjelmaan itsekinja oli upeaa seurata sinkkujen kehitystä erityisesti yksilöinä ihan vierestä, Karvinen hehkuttaa. 

Ohjelman ensimmäisellä kaudella Karvisen mieleen jäi erityisesti yhden kilpailija toiminta: Karvinen muistelee olleensa erittäin vaikuttunut Veeran rohkeudesta tehdä kilpailun suunnan muuttaneen valinnan. 

– Tämä uskalsi valita Jannen parikseen hänen ja Senjan ystävyydestä huolimatta. Veera osoitti sillä rohkeutta kuunnella sydäntään ja kiteytti sen mistä Love Islandissa on kyse: siellä ollaan etsimässä rakkautta. 

Karvinen muistuttaakin, että Veeran ensimmäisellä kaudella osoittamasta esimerkistä kannattaakin ottaa mallia. Juontaja neuvoo tulevia saarelaisia olemaan niin ikään rohkeita valinnoissaan ja kuuntelemaan sydäntään. 

– Niinkuin elämässä niin harjoituskierroksia ei ole, olkaa omia itsejänne ja heittäytykää täysillä tunteiden vietäviksi.

Love Island Suomi Subilla kuutena iltana viikossa alkaen 19.8. klo 21!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja