Love Island -saaren uusi asukas vie Jeffreyn treffeille – Aura alkaa pelätä jatkonsa puolesta

Alexina saapui eilisessä jaksossa Love Island Suomi -villaan. 23-vuotias nainen kertoi aikaisemmin haastattelussaan iskeneensä silmänsä Jeffreyhin. 

Alexina sai eilisessä Love Island Suomi -jaksossa tilaisuuden valita itselleen treffikumppanin. Valinta kohdistui Jeffreyhin, ja pari pääsi skoolaamaan lasit kuplivaa romanttisissa merkeissä. 

Alexina kertoi jaksossa, että Jeffrey kiinnostaa siksi, että hän vaikuttaa järkevältä ja hauskalta. Myös ulkonäkö on Alexinan mieleen. Myös Jeffrey on aikaisemmin kertonut, että naisissa häntä viehättää tummat piirteet, joka tietysti huoletti Jeffreyn nykyistä paria Auraa.

– Jos Jeffreysta ja Alexinasta tulee pari, niin se on varmaan kotiinlähdön aika. Ei täällä ole ketään muuta, johon uskoisin saavani tunteita, Aura avautui jaksossa.

Treffit sujuivat hyvin, ja pari tuli loistavasti juttuun. Alexina ja Jeffrey löysivät nopeasti yhteisen sävelen. Jeffrey on kuitenkin vielä sitä mieltä, ettei vielä lähtisi vaihtamaan Auraa uuteen asukkaaseen. Alexinalle hän kuitenkin kertoo, ettei sulje pois muita vaihtoehtoja.

– Haluaisin nähdä, että voisiko meistä tulla jotain. Tullaan hyvin juttuun, Jeffrey toteaa Alexinalle.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat