Love Island -kaunotar avautuu suuressa suhdesopassa rypeneestä komistuksesta: "Et voi itkeä ihmisen perään, joka ei itke sun perään"

Love Island Suomi -Liisa avautuu Michellelle tuntemuksistaan pariaan Oliveria kohtaan. 

Love Island Suomi -ohjelman parit menivät viime viikolla uusiksi, kun Oliver päätti antaa mahdollisuuden taloon vastikään saapuneelle Liisalle valitsemalla tämän parikseen. Päätös oli rohkea Oliverilta, joka on toipunut pitkään suhdesopasta, jota mies kävi läpi viikkojen ajan entisen parinsa Nean kanssa. 

Suhde Liisan kanssa ei kuitenkaan ole lähtenyt äärimmäisen lennokkaasti liikkeelle, vaikka kaksikko viihtyy toistensa seurassa. Liisa avautui tällä viikolla tilanteesta niin ikään viime viikolla taloon saapuneelle Michellelle.

Liisa totesi Michellelle olevansa turhautunut tilanteesta, joka ei tunnu etenevän mihinkään. Michelle puolestaan pohti, että voisiko tilanteessa olla kyse siitä, että Oliver on vain ujo. 

– Musta tuntuu vaan, että sillä on hirveä jarru päällä. 

Michelle totesi myös ymmärtävänsä, että Oliverilla voi olla vaikeaa Nean sopan jälkeen. 

– Mä ymmärrän kyllä, että se on vaikeaa. Koska mä olen itse vähän samanlainen, että mun on vaikeaa ymmärtää tai hyväksyä tuommoisia tosiasioita. Että jossain vaiheessa ne on hyväksyttävä, sä et voi itkeä semmoisen ihmisen perään, kuka ei itke sun perään, Michelle totesi painokkaasti. 

– Enkä mä tiedä omistakaan fiiliksistä, kun en mä anna itsellenikään kehittyä mitään, koska miksi, jos ei tule mitään takaisin, Liisa vastasi. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat