Love Island -ohjelmasta tuttu kaunotar lähti tavoittelemaan uutta Bacheloria – yllättää erikoisosaamisellaan

2:05
Kurkista videolta – tällainen on Bachelor 2022!

Sannin laulua kuullaan tulevalla Bachelor 2020 -kaudella.

Love Island Suomi -ohjelmastakin tuttu Sanni tavoitteli rakkautta Bachelor-ohjelmassa. Vaikka molempien formaattien ydin on rakkauden löytyminen, löytää sometähti niistä selviä eroja.

– Tietysti se, että Bachelorissa on vähemmän miehiä. Love Islandilla miehiä tuli enemmän, joten kyllä ohjelmissa tulee eroa selkeästi jo sitä kautta.

Vaikka Sannille oli ehtinyt kertyä kokemusta tv-ohjelman kuvauksista, jännitti hän silti reissuun lähtöä.

– Itseäni jännitti Bachelorin lisäksi se millaisia muut naiset ovat ja sopisinko porukkaan. Todella samanlaisia ajatuksia heräsi Love Islandille lähdettäessä, mutta ohjelmat tehdään kuitenkin vähän eri tavoin. 

Sannin mukaan reissu oli eritoten tunnerikas. 

– Olihan ohjelma melkoista tunteiden vuoristorataa. Olimme suljetussa ympäristössä ilman puhelimia, joten kyllähän siinä oma mielikuvitus lähtee helposti laukalle, hän myöntää.

Tulevaisuudessa Sanni haaveilee erityisesti laulajan urasta, joka ilmenee myös Bachelor-kaudella. Tällä hetkellä hän työstää omaa kappaletta.

– Ohjelmassa kuullaan pätkä omasta biisistäni, hän paljastaa.

Lauluohjelmiin hän ei kuitenkaan välttämättä lähtisi.

– Olen ajatellut, että lauluohjelmat eivät ole välttämättä oma reittini. Koitetaan nyt ensimmäiseksi saada ensimmäinen kappale valmiiksi. Haluan, että biisien tekstit ovat henkilökohtaisia tarinoita elämästäni. 

Bachelor 2022 tiistaina 1. maaliskuuta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja