Love Island -komistus jälleen keskellä uutta suhdesäätöä – osapuolet turhautuvat erikoiseen draamaan

1:15
Michelle on turhautunut Oliverin käytökseen. Kaksi entuudestaan tuttua sinkkua tekevät comebackin rakkauden saarelle. Riemu ei kestä kauaa, sillä illalla kokoonnutaan jälleen haikeiden jäähyväisten äärelle, eikä kyyneliltä vältytä. Ketkä joutuvat jättämään saaren lopullisesti?

Love Island Suomi -villan Oliver ja Michelle tuskailevat suhteensa kanssa.

Oliver uppoaa entistä syvemmälle uudessa Love Island Suomi -suhdesopassa.

Michelle on loukkaantunut siitä, ettei Oliver ole tehnyt mitään aloitetta, vaan on heti aamulla kääntänyt hänelle selkänsä. Michelle toivoo, että Oliver veisi heidän suhdettaan selkeästi eteenpäin, mutta ei kuitenkaan uskalla jutella tästä Oliverin kanssa.

Siispä hän päätyy pohtimaan ja spekuloimaan asiaa muiden saarelaisten kanssa, ja nopeasti Oliverin ja Michellen suhde muuttuu koko villan yhteiseksi puheenaiheeksi.

Sofia alkaa edistää asiaa ja yrittää toimia heidän välissään sanansaattajana ja rauhanvälittäjänä. Oliveria tilanne enimmäkseen ärsyttää, sillä hän puisi asiaa mieluummin kahden kesken Michellen kanssa.

Lopulta Oliver ja Michelle pääsevät istahtamaan alas, ja yhdessä he keskustelevat rehellisesti mikä heidän sydäntä painaa.  

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja