Love Island -kisaajille paljastettiin katsojakommentteja – tämä oli lopputulos!

Love Island Suomi -asukkaille järjestettiin eilen kilpailu, jonka yhteydessä raotettiin esirippua ulkomaailmaan. Yksi katsojakommentti hiersi Auran ja Jeffreyn välejä.

Saarelaiset pääsivät kuulemaan katsojakommentteja itsestään, kun Love Island Suomi -jaksossa pidettiin kilpailu. Villan asukkaille näytettiin katsojakommentteja, joista nimet oli peitetty. Saarelaisten tuli arvata, keistä kommenteissa oikein puhutaan. Tätä edelsi ilmanpallon pumppauskisa, ja nopeammin pallon pomppimalla täyttänyt pääsi vastaamaan. 

Ensimmäinen katsojakommentti koski Jeffreytä, joka on Auran pari. Parilla on välillä ollut vaikeuksia ymmärtää toisiaan.

– Toi Jeffrey on kuin iso vauva. Inisee ja murjottaa kaikesta. Täysin kykenemätön parisuhteeseen kenenkään kanssa, katsoja oli kirjoittanut.

Kommentti kirvoitti saarelaisten keskuudessa valtaisat naurut, eikä Mika epäröinyt vastaustaan.

– Sehän osui taas nappiin. Siellä on ollut joku, joka on seurannut tilannetta ja osasi muodostaa sen, mitä kaikilla muillakin liikkuu päässä, Aura kommentoi myöhemmin.

Jeffrey taas pohdiskeli, että on kohtuutonta väittää, ettei hän kykene parisuhteeseen. Myöhemmin pari alkoi kinastella siitä, ettei Aura ollut Jeffreyn mielestä riittävästi hänen puolellaan. 

– Luovutin hyvän sään aikana, ei jaksa enää, Aura kommentoi parin päättynyttä väittelyä. 

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat