Mainos

Katsojien mielipide oli liikaa – Love Island -pari ajautui riitoihin

0:27

Love Island Suomi -jaksossa villalaiset pääsivät raottamaan ovea ulkomaailmaan, kun leikkimielisessä kilpailussa paljastettiin, mitä mieltä katsojat ovat heidän suhteistaan.

Osalle Love Island Suomi -kisaajista tiedot katsojien näkemyksistä oli liikaa, kun päivän kilpailussa paljastettiin Love Island -sovelluksessa suoritettujen äänestyksien tuloksia. 

Kilpailussa ilmeni, että puolet äänestäneistä oli sitä mieltä, ettei Jeffrey kunnioita pariaan Auraa riittävästi. Tieto pisti etenkin Auran mietteliääksi.

– Tuli sellainen outo fiilis. Aloin miettimään onko itsestänikin tuntunut siltä, ettei Jeffrey kunnioita minua, Aura kertoo jaksossa.

Myöhemmin  Aura ja Jeffrey ottavat kilpailun tuloksen puheeksi. Parilla on aiemminkin ollut kinaa keskenään, kun Jeffrey on jättänyt tekemisiään kertomatta. 

– En tiedä mitä sellaista olen täällä tehnyt, että siitä tulisi sinulle olo, etten kunnioita sinua, Jeffrey kertoo Auralle jaksossa.

Aura muistuttaa Jeffreytä tämän intiimistä hetkestä Alexinankanssa, ja pari väittelee pitkään keskenään. Jeffrey pyytää Auraa unohtamaan katsojat ja kertomaan, miltä Aurasta itsestään tuntuu.

– Minun mielipiteeni on, ettet ehkä oikeasti kunnioita minua, Aura toteaa.

Vaikka parin riita jää lopulta selvittämättä, valitsee Jeffrey Auran lopulliseksi parikseen. Tämän jälkeen Aura vaikuttaa jo huomattavasti leppyneemmältä.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja