Love Island -Jenni julkaisi suloisen kuvakimaran perheestään: "Arvet haalistuu ajan myötä, mutta nämä kuvat ovat ikuisia"

2:11
Katso video! Jenni veti mammajumppaa Love Island Suomi -kilpailijoille ollessaan mukana ohjelmassa!

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jenni julkaisi suloisen kuvakimaran perheestään.

Jenni Puhakka ja hänen puolisonsa Eetu Karhunen saivat viime keväänä perheenlisäystä, mutta esikoislapsen ensimmäiset kuukaudet eivät ole olleet helppoja. Uudella tulokkaalla löydettiin leikkaushoitoa vaatinut aortan kaaren ahtauma ja perheen edellinen kevät ja kesä on kulunut tiiviisti sairaalassa pikkumiehen kanssa.

Puhakka on päivittänyt ahkerasti perheen kuulumisia omassa Instagramissaan ja viimeisin mustavalkoinen kuvakimara sulattaa sydämet.

Ammattilaisen ottamissa kuvissa perhe kertoo juhlistavansa pikkumiehen puolivuotispäivää.

Näet kaikki kuvat klikkaamalla postauksessa näkyvästä nuolesta oikealle.

– Puoli vuotta sitten kaikki muuttui. Muuttui kauniiksi, epätodelliseksi, unelmat kävi toteen. Muuttui myös painajaiseksi, peloksi, järkytykseksi ja taisteluksi, Puhakka aloittaa tunteikkaan kirjoituksen.

– Kohta kaksi kuukautta ollaan kuitenkin saatu viettää meidän elämän onnellisinta aikaa kotona. Sairaala-arki ja leikkaukset ovat nyt takanapäin ja ollaan eletty jokainen päivä täysillä ja toisistamme nauttien, Puhakka jatkaa.

Postauksessaan hän myös toteaa, ettei elämä ja terveys ole itsestään selvyyksiä.

– Toki meidän parisuhteessa riidellään ja jokainen päivä ei voi olla paras, mutta se mitä V:n sydänviat meille opetti oli se, että kunnioitus, arvostus, kiitollisuus ja välittäminen näkyy meidän jokaisessa päivässä, Puhakka pohtii.

Loppuun hän toivottaa hyvää puolivuotispäivää pojalleen sydänemojin kera.

Puhakan seuraajat riensivät kommentoimaan postausta lukuisin emojein ja onnitteluin.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja