Lourdes Leon yllättää uudella musiikkivideollaan – kuin toisinto Madonnan Frozen-videosta

Madonna esiintyy euroviisuissa 0:45
Madonna esitti kaksi kappaletta Euroviisuissa vuonna 2019.

Lourdes Leon on saanut uuden Spelling-kappaleensa musiikkivideoon inspriraation äitinsä Madonnan Frozen-musiikkivideosta. 

Madonnan tytär Lourdes Leon, 26, julkaisi uusimman kappaleensa Spelling musiikkivideon 11. lokakuuta. Lourdes tekee musiikkia nimellä Lolahol. 

Musiikkivideosta tulee mieleen Madonnan Frozen-kappaleen musiikkivideo vuodelta 1998. Lourdes kertoi Instagramissa 11. lokakuuta, että tämä on kunnianosoitus hänen äidilleen.

– Se on kunnianosoitus äitini ajattomalle Frozen-taideteokselle. Se on tullut esiin lukemattomia kertoja elämässäni yhdistäen meidät kaksi. En olisi mitään ilman naista, joka saattoi minut maailmaan. Kunnioitan häntä, ja toivon, että tämä avautuu ihmisille, Lourdes kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla Lourdes on pukeutunut goottityyliseen, mustaan mekkoon samaan tyyliin kuin Madonna omalla musiikkivideollaan. Pian hän kuitenkin muuttuu koiraksi. Madonna muuttuu omalla videollaan linnuiksi. 

Madonna on jakanut tyttärensä julkaisun uudesta singlestä Instagramin tarinat-osiossa. 

Lourdesin ensimmäinen kappale Lock&Key ilmestyi elokuussa 2022. Saman vuoden marraskuussa puolestaan Cuntradiction näki päivänvalon. Spelling on hänen vuoden 2023 ensimmäinen singlejulkaisunsa. 

Lourdes on kertonut vuonna 2021 Interview-lehden haastattelussa, että hänen äitinsä taiteellisuus ja työmoraali ovat inspiroineet häntä. 

– Kokemukseni äitini musiikista on muuttunut niin paljon, kun olen vanhentunut, koska pystyn yhä paremmin tunnistamaan, kuinka vaikuttava ja hämmästyttävä nainen hän on, kuinka voimaannuttavaa se on muille naisille, ​​ja miten aikaansa edellä hän on aina ollut. En ole ymmärtänyt sitä täysin ennen kuin tajusin voimaantumisen tärkeyden, ja mitä tarkoittaa olla nainen. Hän on luultavasti ahkerin työntekijä, jonka olen koskaan nähnyt, Lourdes kertoi tuolloin. 

Lourdes on Madonnan kuudesta lapsesta vanhin ja ainoa hänen ex-miehensä Carlos Leonin kanssa. Myös Carlos on jakanut julkaisun tyttärensä uudesta singlestä Instagramissa

– Ylpeä isä kuuntelee uutta singleä, Carlos kirjoitti tunnisteella ”rakastan tytärtäni”.

Madonnalla on myös adoptiopoika David Banda, 17, ja 22-vuotias poika Rocco Richie yhdessä elokuvaohjaaja Guy Richien kanssa sekä adoptiolapsi Mercy James, 16, ja adoptiokaksoset Estere ja Stella, 11. 

Lähde: People

 

 

Lue myös:

    Uusimmat