Loukkaantuneesta Aleksander Barkovista hienoja uutisia – nuori suomalaishyökkääjä nostettiin Panthersin NHL-ryhmään

4:40
Aleksander Barkov sai ikävän tärskyn polveensa pari viikkoa sitten.

NHL-jääkiekkoliigan Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov on ollut polvivamman takia pari viikkoa poissa seuransa peleistä, mutta paluu on lähestymässä.

Panthersin sivustolle työskentelevä toimittaja Jameson Olive kertoi maanantaina, että Barkov harjoitteli Panthersin aamujäällä ensin yksinään ja luisteli myös joukkueen kera. Kaikkiaan mies oli kaukalossa päälle puolitoista tuntia.

Panthersin päävalmentajana toimiva Andrew Brunette kertoi, että Barkovin paluusta ei ole vielä tarkkaa varmuutta. Maanantainen treeniurakointi oli kuitenkin "iso askel".

–  Oli hienoa nähdä hänet luistelemassa, ja hienoa, että hän oli myös muiden mukana jäällä. Katsotaan, miten homma etenee päivä päivältä, Brunette sanoi Oliven mukaan.

Panthers kertoi maanantaina, että 22-vuotias hyökkääjä Aleksi Heponiemi on kutsuttu edustusryhmään AHL-farmiseura Charlotte Checkersistä. Viime kaudella NHL-debyyttinsä yhdeksän ottelun myötä tehnyt Heponiemi ei ole tällä kaudella pelannut NHL-pelejä. Checkersille hän on tehnyt 11 pistettä 18 ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja