Lotus-pomo: Kuskimme parhaassa iskussaan

Sunnuntaina Koreassa menestystä kerännyt Lotus-talli suuntaa täynnä itseluottamusta kohti tulevana viikonloppuna Suzukan radalla ajettavaa Japanin osakilpailua.

Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin palkintosijat Koreassa takasivat Lotukselle mukavan pistepotin. Tallin ratatoimintojen johtaja Alan Permane kertoo kaiken osuneen Yeongamin radalla kohdilleen.

– Se oli erittäin tyydyttävä viikonloppu. Auton viimeiset kehitysosat toimivat selvästikin hyvin. Joustava strategiamme antoi meille mahdollisuuden tehdä kisassa oikeat päätökset, jonka lisäksi teimme kauden parhaat varikkostopit. Kykenimme ainoana tallina haastamaan nopeudessa Sebastian Vettelin, mikä on tällä kaudella aikamoinen saavutus, Permane hehkutti.

Talli suuntaakin nyt kohti Suzukaa lujan itseluottamuksen vallassa.

– Voimme mielestäni olla varsin luottavaisia. Koreassa näimme auton toimivan hyvin. Suzukassa on joitakin nopeita mutkia, mitkä ovat varsin samanlaisia kuin Yeongamin radan kakkossektorilla. Sillä osuudella olimme viime viikonloppuna parhaimmillamme, Permane kertoi.

– Jos meillä oli Koreassa heikkouksia, niin ne löytyivät radan ensimmäiseltä sektorilta, joka yhdisti hitaat mutkat pitkän suoran kanssa, eikä tällaisia piirteitä löydy Suzukasta, jatkoi Permane.

Permane ennustaa kauden loppusuoran tarjoavan Lotuksen kannalta vielä jännittäviä hetkiä.

– Molemmat kuljettajamme ovat selvästi juuri nyt parhaassa iskussaan, joten taistelumme mestaruussarjan sijoituksista voi viidessä viimeisessä osakilpailussa olla todellakin viihdyttävä, Permane ennusti.

Lue myös:

    Uusimmat