Lotta Näkyvä avoimena isänsä menettämisen jälkeen Me Naisissa: "En ole varma riittävätkö voimani"

Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä menetti isänsä, tunnetun urheilulääkäri Aki Hintsan 15. marraskuuta. Lotta kertoo avoimesti Me Naisissa murtuneensa täysin isänsä menettämisen myötä. 

Lotta Näkyvä kertoo Me Naiset -lehdessä, että isänsä kuoleman jälkeen hän tuntee voimiensa uupuneen. Hän kertoo lehdessä koko perheen olevan täysin murtunut Aki Hintsan poismenosta. Hän näkee itse painajaisia, joissa pelkää menettävänsä jonkun läheisistään. 

– En ole varma, riittävätkö voimani tähän.  Joka päivä joudun puhaltelemaan ja hengittelemään, että saan päivän käyntiin ja pysyn toimintakykyisenä, Lotta kertoo lehdessä. 

Lotta ehti olla isänsä vierellä hänen viimeisinä päivinään. Hän kertoo olevansa onnekas siitä, että sai viettää isänsä kanssa ne päivät. 

– Oli suuri kunnia, että sain pitää isästä huolta hänen viimeisinä hetkinään. 

Kun Aki Hintsa laskettiin haudan lepoon, Lotan aviomies jääkiekkoa SHL-liigassa Ruotsissa pelaava Kristian Näkyvä ei päässyt paikalle. 

– Olisin todella kaivannut Kristiania tuekseni. Silloin kirosinkin jääkiekkoa, koska siitä ei voi ottaa lomaa kesken kauden. Siihen piti sopeutua, kaunotar kertoo Me Naisissa. 

Urheilulääkärinä tunnetun Aki Hintsan syöpä todetiin kesällä 2015. Hän parani kuitenkin tyttärensä häihin, joita tanssittiin viime kesänä, mutta sairastui sittemmin uudelleen ja menehtyi lopulta 15. marraskuuta. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja