Loma tuli kotiin

Kesää on vielä jäljellä, joten anna myös sisustuksesi huokua lomahenkeä.

Kun mietit kesäsisustusta, valitse yksi lomateema ja pysy siinä. Kun olet valinnut yhden teeman, shoppailu on helppoa. Lisäksi tilat näyttävät ammattilaisen viimeistelemiltä, koska kaikki sopii yhteen. Teemoiksi käyvät esimerkiksi "meri", "sininen" tai "kukkaset".

Toimi samoin värien kanssa: valitse kolme väriä, joita vaihtelemalla sisustaminen hoituu tyylillä. Kokeile esimerkiksi sinistä, valkeaa ja hopeaa. Kesän hittiväri on turkoosi.

Sisusta myös nenälläsi. Kesä on täynnä ihania tuoksuja, joten tuo kotiisi hajustepusseja, puiden oksia ja kukkia. Myös yrtit, marjat ja kesäiset leipomukset tuovat tuoksuja kotiin.

Järjestele huonekalut uudelleen niin, että esimerkiksi ikkunasta avautuva kesämaisema kerää kaikki katseet. Talvisin huoneen keskipiste voi olla takka tai televisio, kesäksi keskusteluryhmä voi siirtyä ikkunan eteen.

Kerää kukkia tai maalaa kiviä lastesi kanssa. Myös käpylehmät voivat tervehtiä vierasta esimerkiksi eteisen ikkunalaudalla. Kotitekoisista koristeista muistuvat mieleen lapsuuden kesät!

MTV3

Osittainen lähde: Hgtv.com

Kuvat: Colourbox, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja