Lola Odusoga vastustaa täydellistä somea – teki tempauksen, jonka avulla muistuttaa fanejaan asiasta

MIssit Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä Huomenta Suomen vieraana 8:04
Missit Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä puhuvat missivuosistaan Huomenta Suomen aamussa.

Lola Odusoga haluaa viestittää faneilleen sosiaalisessa mediassa aitouden tärkeydestä. 

Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga julkaisi Instagram-tilillään hupaisan videon, jossa hän heittäytyy lumihankeen hieromaan hiuksiinsa lunta. Hän kertoo, ettei lumihanget ja avantouinti ole hänen juttunsa, joten tempaus tuli hänelle itsellekin täysin puskista. 

– Lumiterapiaa... afrolle.Ei oo huoliteltua, ei suunniteltua, eikä lavastettua. Hetken mielijohde, ja sen on näköstäkin, ja kuulosta, etenkin näin nopeutettuna.

Odusoga toteaa kirjoituksessaan, kuinka vastustaa sosiaalisessa mediassa sitä täydellisyyttä ja illuusiota. 

–  Niitä överi käsiteltyjä kuvia, aina tarkkaan mietittyjä lokaatioita, parhaita kuvakulmia ja filttereitä filttereiden päälle jatkuvasta meikkikerroksesta puhumattakaan, Odusoga kirjoittaa. 

Odusoga muistuttaakin tärkeästä asiasta. 

– Mun viesti oli, olkaa aitoja, tehkää juttuja jos ja kun siltä tuntuu välittämättä siitä miltä ne näyttää ja miltä ne jonkun mielestä ehkä kuuluis näyttää. No, musta tuntu tänään tolta, hän kirjoittaa. 

Odusogan seuraajat yhtyvät naisen sanoihin. 

– Aitous on parasta, somesta viestitään. 

– Nyt puhuit taas asiaa! Aitous on kiinostavaa. Ja hankeen, kommenteissa lukee.

Odusoga työllistää itsensä nykyään muun muassa kaupallisilla yhteistöillä, joita hän tekee sosiaalisessa mediassa. Odusogan Instagram-tili kaapattiin viime kesänä, jossa hänellä oli 25 000 seuraajaa. Tilin kaapannut henkilö alkoi pian julkaista kyseenalaisia kuvia siellä.

Lue myös:

    Uusimmat