Lola Odusoga poseeraa missivuotenaan bikinit päällä avoautossa: "Jos joku saa nyt pultit siitä, että tässä esineelistetään..."

Lola Odusoga kertoo tehneensä paljon yhteistyötä autofirman kanssa missivuotenaan. 

Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu Lola Odusoga on jakanut nyt 22 päivän ajan ihmisten iloksi vanhoja valokuvia ja tarinoita niiden takaa. 

Uusimmassa Instagram-julkaisussa Odusoga poseeraa missivuotenaan avoautossa pelkät bikinit päällään. 

–Tänään ei istuta ylipukeutuneena traktorissa vaan alipukeutuneena autossa, Odussoga kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Odusoga kertoo Instagram Stories -osiossa tarinan kuvan takaa. Hän kertoo tehneensä yhteistyötä missivuotenaan turkulaisen autofirman kanssa, jonka kautta hän sai myös kaksi sponsoriautoa. 

– Kukapa kauneusalalla toimiessaan missinä, mallina promotyttönä, ei olisi työskennellyt uransa aikana autofirman kanssa. Esimerkiksi sillä tavalla, etttä poseeraa messuilla autojen vieressä ja on sisäänheittäjänä, on houkutuslintuna siinä. 

– Ja jos joku saa nyt pultit siitä, että voi voi, nyt esineellistetään naista, niin eikä esiineellistetä. Jos siinä on hauska ja kiva olla, niin miksi ei. Ihan oma valinta, Odusoga toteaa videolla. 

Odusoga kertoo samassa myös hauskan tarinan, joka oli sattunut hänelle autoliikkeessä. Jo edesmennyt, tunnettu turkulainen liikemies oli antanut Odusogalle omintakeisen neuvon elämään. 

– Hän sanoi: Kuule Lola, on yksi kauppa joka kannattaa ja se on naimakauppa. En ole tähään päivään mennessä ole hänen naimakauppavinkeistään perustanut, sillä omissa parisuhteissani olen mennyt vähän muun kuin raha edellä, Odusoga naurahtaa.

Odusogalla on kaksi lasta, vuonna 2004 syntyi esikoinen, Denise ja vuonna 2006 Sylvester. Hän erosi lastensa isästä Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015 kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen. Nykyään Odusoga on onnellisesti parisuhteessa, mutta miesystävä ei ole julkisuuden henkilö.


Lue myös:

    Uusimmat