Lola Odusoga harvinaisessa kuvassa tyttärensä kanssa: "Tasan 16 vuotta sitten elämäni muuttui täysin, kun minusta tuli äiti"

1:06
Lola Odusoga nähtiin viime vuonna Kokkisota-ohjelmassa.

Ex-missi poseeraa nostalgisessa kuvassa tyttärensä kanssa. 

Vuoden 1996 Miss Suomi, nykyisin media-alalla vaikuttava Lola Odusoga julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa. Kuva ei ole tuore, sillä Odusogan tytär täyttää 16 vuotta, ja kuvassa hän poseeraa pikkuisena.

– Hyvää syntymäpäivää mitä ihanimmalle teini-ikäiselle. Tasan 16 vuotta sitten elämäni muuttui täysin, kun minusta tuli äiti. Minkälainen matka tämä on ollutkaan, Odusoga kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Odusogalla on kaksi lasta, vuonna 2004 syntyi esikoinen, Denise ja vuonna 2006 Sylvester. Hän erosi lastensa isästä Jarkko Wallinkoskesta vuonna 2015 kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen. Nykyään Odusoga on onnellisesti parisuhteessa, mutta miesystävä ei ole julkisuuden henkilö.

Odusoga on puhunut avoimesti sosiaalisessa mediassa koronapelosta, sillä hänen perheessään on riskiryhmään kuuluvia ihmisiä. Hän kertoo olevansa katastrofaalinen luonne, ja moni on pyöritellytkin silmiään hänen koronapelkonsa vuoksi.

– Sen luonteeni ansiosta on vältytty monilta ikäviltä jutuilta ja yllätyksiltä elämässä, niin ei siitä juuri haittaakaan ole vielä ollut, Odusoga kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja