Lola Odusoga nauttii Suomen helteisestä säästä – muistuttaa somekansaa tärkeästä asiasta

8:04
Ex-missit Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä Huomenta Suomen vieraana.

Lola Odusoga kertoo Instagramissa, että on kadehtinut aina niitä, jotka asuvat maassa, jossa on lämmintä vuodenajasta huolimatta. 

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga näyttii täysillä Suomen kamaralle saapuneesta aurinkoisesta säästä. Odusoga kertoo Instagram-tilillään siitä, kuinka on aina kadehtinut niitä, jotka elävät maassa, jossa on aina lämmintä.

Odusoga julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makoilee viltillä nautiskellen. 

– Ei ihan biitsillä, mutta sama kai se on näillä lämmöillä missä makaa...ai että, NAUTITAAN!!! Siis KOSKA meidän Suomen kesät on ollu tällasia että every day pelkkää aurinkoa ja illat ja yöt on lämpimiä? Mä oon aina kadehtinut niitä joilla on lämpöä ja biitsejä ympäri vuoden (mahdollisuus käytännössä elää bikineissä) Mutta tämä kesä on kyllä tarjoillut sellaset kelit että ei voi kun nauttia, Odusoga kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Samalla hän muistuttaa siitä, kuinka lämmöltä tulee myös suojautua. 

– Ottakaa ilo irti mutta muistakaa nesteytys ja suojautuminen! Ja muistutus, me ollaan kaikki geenien puolelta eri asemassa, ethän siis välttämättä ota mallia siitä miten mun iho tai kroppa kestää aurinkoa ja kuivumista, hän kirjoittaa. 

Odusoga kirjoitti vastikään Instagram-tilillään ulkonäköpaineista, joita sosiaalinen media luo.  

– Some ja ihmiset luo käsittämättömiä ulkonäköpaineita, syntyy oletus, että kaikkien on oltava tietynlaisia kelvatakseen muille. Tää näkyy yhteiskunnassa vähän liian monella eri tavalla, Odusoga kirjoitti.

Odusoga kirjoitti, että toinen ihminen voi olla toiselle susi myös henkisellä puolella. Hän kehottaa someseuraajiaan, etteivät anna muiden ihmisten vaikuttaa, miltä pitää näyttää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja