Lola Odusoga julkaisi rohkean kuvan – avaa ajatuksiaan bikinikaudesta: "Kesän lähestyminen on monille tosi vaikeaa aikaa"

Lola Odusoga julkaisi itsestään luonnollisen otoksen sosiaalisessa mediassa. 

Kehopositiivisuudesta paljon puhuva Lola Odusoga julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa niukassa topissa leveästi hymyillen. Kuvatekstissä Odusoga muistuttaa, että kevät on monelle vaikeaa aikaa siksi, että lämpenevien kelien myötä vähenevä vaatetus voi herättää erityisen paljon ajatuksia oman kehon hyväksymistä koskien.

– Kuinka vaikeaa on oikeesti hymyillä uikkareissa? Tämä kesän lähestyminen on monille tosi vaikeaa aikaa. Sen lisäksi, että pitäisi hyväksyä se, kun ihmiset ympärillä pukeutuvat yhtäkkiä paljon kevyemmin ja saattavat näyttää paljasta pintaa, niin myös itsensä pitäisi jollakin tapaa hyväksyä vähemmissä vaatteissa, Odusoga kirjoittaa.


Kuva on herättänyt Odusogan seuraajien keskuudessa keskustelua aiheesta. 

– Kun kelpaa itselleen, se riittää, eräs seuraaja kommentoi.

– Todella ajatuksia herättävä teksti siitä miten arvioin muita ja siitä kuinka arvioin itseäni, kiitos! toinen seuraaja kirjoittaa. 

Odusoga on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista misseistä. Lola kruunattiin maan kauneimmaksi naiseksi 23 vuotta sitten, helmikuussa vuonna 1996.

Lue myös:

    Uusimmat